Necta Kalea

Kalea to nowy automat do kawy od firmy NECTA, przeznaczony na rynek HoReCa (hotele, restauracje i kawiarnie). Jest on wyposażony w zaparzacz N&W Z4000. Kalea jest atrakcyjny, łatwy w użyciu i umożliwia tworzenie własnego menu kawy. Oferuje on najwyższą jakość espresso, a także napojów na bazie kawy.

  • Nowoczesna technologia wraz z dziedzictwem włoskiego espresso, smaku i kultury.
  • Najlepsze napoje z kawy ziarnistej, świeżego mleka i produktów rozpuszczalnych.
  • Możliwość stworzenia osobiście dostosowanego menu kawy w zależności od indywidualnych preferencji sprawi, że smakowa uczta usatysfakcjonuje nawet najbardziej wymagające podniebienia.
  • Interaktywny, pojemnościowy 7 '' ekran dotykowy najnowszej generacji.
  • Łatwy w użyciu przez pracowników lub w trybie samoobsługowym.
  • Elastyczne opcje menu: do 10 ikon wyboru obecnych na ekranie.
  • Dozowanie do 100 filiżanek/godz. – konsekwentnie doskonałe.
    Oferując szybką i optymalną obsługę, szczególnie w godzinach szczytu, zapewnia profesjonalną jakość napoju.
  • Wyposażony w innowacyjną pompę mleka, gwarantuje szybkość i niezawodność dawek.

 

Dane techniczne  
Wersja Espresso
Zaparzacz do kawy Espresso Z4000 (wielkość od 7 do 15g) ze zmienną komorą
Interfejs użytkownika Pojemnościowy 7
Dysza pary Nie
Boczna woda gorąca Jako opcja
Liczba wyborów do 12
Liczba zbiorników 3
Pojemność kontenera kawy ziarnistej 1,2 kg
Wydajność godzinowa 100 filiżanek/godz.
Wysokość 580 mm (780 mm z kontenerami)
Szerokość 360 mm
Głębokość 600 mm
Wysokość strefy odbioru od 75 do 150 mm
Napięcie  220/240 mm
Częstotliwość 50/60 Hz
Liczba bojlerów 2