Necta Starfood

Elastyczne wnętrze wzbogacone jest przez możliwość regulacji temperatury, która może być zaprogramowana (pomiędzy 3°C a 12°C) w zależności od oferowanych produktów. Z dodatkowymi cechami takimi jak wysuwany moduł chłodzenia i zaawansowana elektronika, Starfood jest prawdziwie unikalną maszyną vendingową, mogącą sprostać wszelkim wymaganiom co do oferty produktów spożywczych.

Najlepszy automat na rynku – Mercedes w automatach talerzowych do vendingu (cena nowego to 32.000 zł netto).

Pojemność automatu wynosi: do 360 sztuk.

Automat stworzony jest z myślą do sprzedaży kanapek, sałatek ale również słodyczy, przekąsek, butelek, puszek itd.
(Inne automaty zwane sprężynowcami – glasfronty mają bardzo duże ograniczenia, oczywiście jest ich sporo więcej na rynku z uwagi iż nowy sprężynowiec kosztuje 1/3 ceny talerzowca – my to zmieniamy ).

Funkcje automatu Necta Starfood :

  • Talerze posiadają regulowane przegródki, co pozwala umieścić od 6 do 36 produktów na jednym dysku.
  • Automatyczny obrót witryny.
  • Kontrola pustych sektorów, automat obraca się automatycznie, aby zawsze wypełnione pola produktami były widoczne z przodu maszyny.
  • Automatyczne drzwiczki.
  • Elektroniczne wyświetlanie ceny.
  • Bardzo łatwa, intuicyjna obsługa maszyny zarówno po stronie kupującego, jak i sprzedającego.
  • Niezależna ekspozycja poszczególnych talerzy.
  • Polskie menu.
  • Automat wyposażony jest w chłodziarkę z dwu strefową regulowaną temperaturą.
  • Elektronicznie sterowana wewnętrznej temperaturze od 0°C do 3°C i 8° do 15°C.
  • System kontrolny blokujący maszynę gdy temperatura jest poza zakresem bezpieczeństwa.
  • Automatyczne rozmrażanie.

Automat świetnie nadaje się do szpitali, szkół/uczelni, budynków użyteczności publicznej, biur/zakładów pracy, obiektów sportowych, basenów/kąpielisk.

 

Dane techniczne  
Wymiary (SxGxW) 850 x 900 x 1830 mm
Głębokość przy drzwiach otwartych 1550 mm
Protokół Executive, BDV
Waga 350 kg
Napięcie 230 V
Częstotliwość 50 Hz
 Interfejs użytkownika wybór bezpośredni
 Liczba talerzy 8 – 10
 Wysokość talerzy: 50 – 90 – 130 mm
 Liczba przedziałów na  talerzu 6 – 12 – 18 – 24 – 36
 Pojemność od 60 do 360 produktów
 System sprzedażowy FIFO – Shopper
 Temperatura na 5 niższych dyskach temperatura od 0°C do 3°C, na 5 wyższych dyskach temperatura od 8°C do 15°C
 Protokół komunikacji Executive – MDB
 Wysokość 1830 mm
 Szerokość 850 mm
 Głębokość 900 mm
 Głębokość przy otwartych  drzwiach 1580 mm
 Waga około 348 kg